Tisztelt Ügyfelünk,

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült több hónapos fejlesztések után a centralizált ügyfélkapunk, mely segítségével gyerekjáték a szolgáltatás kezelése.

-A domain nevek rendelése egyszerűsítve, opció van ellenőrizni, hogy melyik domain cím foglalt vagy szabad. Immár közvetlenül kapcsolódnak az ISZT-hez, így minden megújítási dátum valós, és a teljes .HU domain regisztráció teljesen automata. A megújítást is automatán végzi el a rendszer, így az emberi hibalehetőség kizárva.

-WebTárhelyek rendelése egyszerűsítve, mostantól nem kell megadni felhasználónevet és jelszót. A WebTárhelyek kezelése mostantól az ügyfélkapuból történik, minden opció egyszerűsítve bő leírással, így akár a kezdő felhasználók is könnyedén ki tudnak majd igazodni. Természetesen magyar nyelvű.

-Új számlázó rendszerre váltottunk, ez nem más, mint a Billingo. Elektronikus számlákat állítunk ki a jövőben kizárólag, valamint mostantól emailen keresztül küldjük ki a számlákat, illetve teljesen automatizált lesz a nav által elfogadott számla, pár héten belül.

Amennyiben esetleg kérdése lenne, vagy hibát észlel mint fordítás, mint bármivel kapcsolatban, legyen kedves mindenképp hibajegyet nyitni, az ügyfélkapu segítségével.

 

Üdvözlettel,

IST-ONLINE Marketing Kft.Szombat, Június 22, 2019

« Vissza

Powered by WHMCompleteSolution