img-bg
  • IST-HOSTING BT.

Magas Teljesítményű Dedikált TárhelyPrémium WebTárhely

kezdőlap - prémium webtárhely

Startup Vállalkozásoknak Merkúr ft12000

Kis Vállalkozásoknak Mars ft20000

Közép Vállalkozásoknak Vénusz ft30000

Dedikált AMD EPYC Processzormag
Processzormagok Száma 2x 3,35 GhZ 4x 3,35 Ghz 6x 3,35 GhZ
Dedikált DDR4 ECC Memória
DDR4 ECC Memória 8GB DDR4 16GB DDR4 32GB DDR4
Dedikált NVME SSD Tárterület
NVME SSD Tárterület 100GB SSD 200GB SSD 600GB SSD
Heti Mentés
Éves 99,9%-os rendelkezésreállás
Beépített Magyar Prémium Felület
Kiemelt Rendszergazdai Felügyelet

WEBTÁRHELY KEZELŐPANEL tárhely és domain kezelés

webtárhely kezelés ügyfélkapu

Ügyfélkapu

ÜGYFÉL BEJELENTKEZÉS UTÁN

webtárhely kezelés opciók

WebTárhely Kezelőpanel

TÁRHELY FIÓK MENEDZSMENT

webtárhely kezelés opciók

WebTárhely Kezelőpanel

SPECIÁLIS TÁRHELY BEÁLLÍTÁSOK

webtárhely kezelés webes fájlkezelővel

Webes Fájlkezelő

ONLINE FÁJLKEZELŐ

webtárhely domain kezelés

Domain Kezelés

DOMAIN CÍM HOZZÁADÁSA

webtárhely kezelés mysql adatbázissal

MySQL Adatbázisok

WEBOLDAL ADATBÁZISOK

WebTárhely Tulajdonságok

WebTárhely Tulajdonságok Merkúr 12000FT /hó Mars 20000FT /hó Vénusz 30000FT /hó Neptun 40000FT /hó
Szerveren Elhelyezett Tárhelyek Száma 1 Tárhely Fiók 1 Tárhely Fiók 1 Tárhely Fiók 1 Tárhely Fiók
Tárhely Mérete 100GB 200GB 600GB 1000GB
Magyar Tárhely Kezelőfelület
Díjmentes Biztonsági Tanusítvány
Erőforrás per Tárhely - Egész Szerver Dedikálva az Ön számára! 2 vCPU, 8192MB Memória 4 vCPU, 16384MB Memória 6 vCPU, 32768MB Memória 10 vCPU, 65536MB Memória
Maximálisan Elhelyezhető Domain Cím Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Maximálisan Elhelyezhető Aldomain Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Korlátlan Adatforgalom* - 120TB/HÓ
Centos Operációs Rendszer
Imunify360 Weboldal és Vírus Védelem* Kiegészítő
Automatikus Wordpress Telepítő* Kiegészítő
Napi-Heti-Havi Teljes Mentés és 90 napos MySQL Mentés* Megbeszélés szerint
PHP Választó Domainenként* Megbeszélés szerint bármelyik
2Tbps DDOS Védelem
Felhő Névszerver
FTP Fiókok Száma Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Weboldal Adatbázis Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Email Fiókok Száma Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Maximálisan Tárolható Fájlok Száma Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Webes Fájlkezelő
WebMail Roundcube / RainLoop
Cron-ok (idõzített parancsok) futtatása
Garantált 99,99% Rendelkezésreállás

Prémium Tárhely

img-bg

Prémium Tárhely?
Szomszédok nélkül

Tudta, hogy a legtöbb tárhely szolgáltató 1000-nél is több tárhelyet helyez el egy szerveren? Ez tulajdonképpen azt eredményezi, hogy mindig stabilitási problémákkal fog küzdeni, hisz gondoljunk bele, ezer tárhely több ezer weboldal, több tízezer lekérés, ezer felhasználó cselekedet. Bármi történhet a tárhelyen. Felkerül a szerver címe a fekete listára, így nem lehet emailt küldeni és fogadni. A weboldal este gyors, de napközben már lassú. Hullámozó teljesítmény.
Prémium Tárhely. Úgy alakítottuk ki, hogy egy szerveren egy tárhely jön létre. Nem kell többet bosszankodni a tárhely szomszédoktól, mindig maximális teljesítményt kap. Nincs leállás a mások által okozott problémák miatt. Nem kerül fel a szerver címe a spamlistákra, mindig tud majd levelet küldeni és fogadni. Vállalkozása van? Kellene egy megbízható tárhely hatalmas stabilitással?
A Prémium Tárhely Önnek kell kitalálva!

Prémium Tárhely leírása
Webtárhely mentések kezelése

TÁRHELY MENTÉS
biztonsági mentések

Az adatvédelmet nagyon komolyan vesszük. Az adatintegritási szabályoknak megfelelően tároljuk adatait. A webtárhely-en lévő fájlokat naponta-hetente-havonta mentjük le. A fájlokat titkosítva tároljuk. A weboldal adatbázisokat pedig naponta mentjük le, és 90 napra visszamenőleg tároljuk azokat. A legfontosabb a szellemi munka, így a tárhely, a tárterületen keletkező adatok Önnek és nekünk is fontosak.
A mentéseket a rendszergazda kezeli, és a rendszergazda is állítja vissza. Azonban van lehetőség manuális mentést is indítani, ekkor a tárterületből vesz el tárhelyet.

WEBOLDAL KEZELÉS
egy felhasználóbarát felület

A webtárhely kezelése az ügyfélkapun keresztül történik pár kattintás segítségével. Az innovatívan kezelhető tárhely kezelőpanel segítségével rengeteg funkciót használhat, mely weboldala legjobb társa lesz majd. Minden menüpont mellett érthető és laikus leírás található, hogy a kezdők is könnyen elsajátíthassák a tárhely kezelését. Ha ez sem lenne elég, semmi probléma! Minden menüpontunkhoz mellékelünk szöveges és videós leírást is. Segítségével tényleg gyerekjáték a webtárhely menedzselése.

WebTárhely kezelőpanel
Wordpress telepítésre webtárhelyre

TÁRHELY STATISZTIKA
kövesse percről percre

Szeretnénk Önnek a legnagyobb teljesítményt és stabilitást nyújtani, így minden Prémium Tárhely szolgáltatáshoz percről percre történő szerver statisztikát biztosítunk az Ön számára. A tárhely három országból van monitorozva. Mit jelent ez?

A publikus oldal segítségével Ön bármikor elérheti a Prémium Tárhely aktuális terheltségét, ezáltal az alábbi adatokat láthatja: tárhely elérhetősége, napi-heti-havi-éves rendelkezésre állás, tárhely ip címe, operációs rendszere, kiosztott processzor neve és magok száma illetve órajele, memória mennyisége, hány napja fut a tárhely, aktuális processzor használat, aktuális memória használat, lemez tárhely használata, adatforgalom.
A statisztika publikusan elérhető, és egy jelszóval megnyitható. Bárkivel megosztható. Nem árulunk zsákbamacskát.

ERŐFORRÁSOK A FELHŐBEN
ami a tárhely mögött van

A Prémium Tárhely erőforrásai a felhőből van kiszolgálva, mely mögött DELL nagy kapacitású szerverek állnak. A szerverek magas hibatűréssel rendelkeznek, és redundáns alkatrészekkel működnek. Minden Prémium Tárhely 2Gbit hálózatra van csatlakozva, így nagy sebességet lehet elérni. Az év minden órájában aktív rendszergazdai szolgálat van, amennyiben hardveres meghibásodás áll fent.
A tapasztalatok alapján az elmúlt 5 évben nem fordult elő meghibásodás, így nyugodt szívvel tudjuk ajánlani szolgáltatásunkat.

Maximális Tárhelyek száma
Gyakran ismételt kérdések
DELL Márkás szervergépen futnak a prémium tárhely csomagok. A szervergépeket béreljük, és hiba esetén 60 perces megoldási vállalást nyújt a szerverközpont.
A prémium tárhely maximálisan kihasználhatja a processzormagokat korlátozások nélkül.AMD EPYC 7702-es processzort használunk mely 64 maggal rendelkezik és 128 szállal. A processzormagokat nem osztjuk ki másoknak, tehát nem osztottak az erőforrások.
A prémium tárhely a kiosztott memóriát maximálisan kihasználhatja, nincs többé elfogyott memória, vagy emiatt belassult weboldal. A kiosztott memórián más nem osztozkodik.
A prémium tárhely esetén úgy alakítjuk a mentést ahogyan Ön szeretné. Amennyiben a tárterület engedi bekonfiguráljuk a napi-heti-havi mentéseket is. Alapértelmezetten heti mentéseket vállaljuk.
Az ügyfélkapuban beépített egyedi magyar grafikus kezelőpanelt használunk. Nagyon egyszerű a használata, és könnyen megérthető leírásokkal, magyarázatokkal. Sok funkcióval is bír, de ezeket megtekintheti a képeken is.
A tárhely szerveren kizárólag egy IP címre korlátozva érhetők el SSH kulcs segítségével, melyet a rendszergazda kezel. Védelem szempontjából Config Firewall-t konfigurálunk be, de bármikor kérhető komplett weboldal és vírusvédelem is Imunify360 segítségével. Apache webszerver fut, valamint FASTCGI módban fut a PHP, illetve 5.6,7.0,7.2 és 7.4-es verzió van telepítve. MySQl 5.7 előre optimizált verziója fut. Exim,Roundcube (RainLoop kérhető),spam assasin,phpmyadmin,pureftpd szoftverek futnak.
A tárhely szerveren 2500Mbit/s elméleti sebesség érhető el, azaz körülbelül 200mb letöltés és feltöltés érhető el. Természetesen ez a gyakorlatban a saját internetünk sebességétől függ.
Roundcube webes felület segítségével lehet a levelezést kezelni, mely tartalmaz szabályokat is. Kérhető gyorsabb, és mobil-barát RainLoop webes levelezést is :)
Természetesen nálunk is van és ingyenes! Minden ügyfelünk egy kattintás segítségével beállíthatja a biztonságos kapcsolatot. A domain névnek a mi névszerverünket kell, hogy használja!
Nincs konkrét korlát. Mentés szempontjából érdekes csak a kérdés.
Felhő névszervereket használunk. Névszervereink: cloud.ns1.spaceweb.hu és cloud.ns2.spaceweb.hu
A tárhely szerver végzi a biztonsági mentéseket, melyet a rendszergazda kezel, de van lehetőség saját biztonsági mentést is indítani. Ekkor a tárterületből vesz el helyet.
Kizárólag a rendszergazda kezeli az SSH hozzáféréseket, ha ezeket kiadjuk akkor nem tudjuk garantálni a hibamentes stabil futást.
Összesen 4 csomagot hoztunk létre. A negyedik csomag az alábbi paraméterekkel rendelkezik: 10 AMD EPYC processzormag, 64GB DDR4 ECC memória és 1TB NVME SSD tárterület. Bruttó 40000 Ft-os áron adjuk.