DIRECTADMIN
Tárhely Kezelő Panel

Directadmin Panel segítségével kezelheti rugalmasan webtárhelyét. A Responsive dizájn segítségével bármely eszköz segítségével elérheti és kezelheti tárhelyét.

Jelenleg a kezelőpanel az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:
domain nevek kezelése,aldomain kezelése,FTP fiókok kezelése,MySQL adatbázisok kezelése,phpmyadmin,domain látogatottság statisztika,bejelentkezési log,Jelszóbáltoztatás,jelszóval védett könyvtárak kezelése,fájlkezelő,e-mail fiókok kezelése,webmail,e-mail továbbítók,e-mail automata üzenetek,e-mail listák,spam filterek kezelése,szerver információk megnézése,időzített cron feladatok kezelése,egyedi error oldalak,domain átirányítások,softaculous cms telepítő,két faktoros belépés

feature image

SOFTACULOUS
Automata CMS Telepítő

Telepítse kedvenc CMS rendszerét, legyen az wordpress vagy joomla vagy bármely rendszer egy kattintás segítségével.

A CMS telepítő segítségével több mint 400 rendszer közül válogathat. Önnek csak a telepítés helyét kell megadni, és rögtön települhet is kedvenc rendszere!

feature image

Korlátlanul lehet domain neveket hozzáadni, korlátlan ftp fiókok hozhatók létre, korlátlan e-mail fiókok hozhatók létre, korlátlan mysql adatbázis hozható létre, korlátlan adatforgalom használható. Természetesen a korlátlan fogalom nem létezik, ezért ésszerű keretek között minden korlátlanul használható, amíg a többi felhasználóra nincs negatív hatással.

1000 E-mail / Nap / Directadmin Fiók. Ez az érték a felhasználók 99,9%-ának megfelelő általánosságban. Amennyiben ez az érték kevésnek bizonyosul, vegye fel velünk a kapcsolatot és megemeljük.

Szervereinken tiltva van a külső MySQL kapcsolat biztonsági okok miatt.

Amennyiben 4000MB tárhely áll rendelkezésre, abban az esetben Ön ezt teljes mértékben kihasználhatja. A fájlok, adatbázisok, e-mailek szintén ebből az értékből táplálkozik. Egységesen 4000MB-ot használhat fel legyen az 2000Mb fájl és 1000MB e-mailek és 1000MB adatbázis. Teljes mértékben kihasználhatja.

A fájlok,e-mailekről napi-heti-havi mentés készül. Az adatbázisokról naponta készül mentés, és 90 napra visszamenőleg bármelyik nap elkérhető. A visszaállítás díja 3000Ft/alkalom. Mentésekre egy Synology DS 718+ készüléket használunk.

Természetesen igen! Ön szabadon kiválaszthatja weboldala számára a megfelelő PHP verziót, legyen az 4.X vagy 5.X vagy 7.X. Fontos megjegyezni, hogy PHP választása esetén az egész fiókra érvényes lesz a beállítás.

Tárhelyenként maximum 1x2,3GhZ processzormag áll rendelkezésre, és 512MB-4048MB fizikai memória. Amennyiben ennél többet használ fel, abban az esetben a weboldal lassításra kerül, hogy a többi ügyfélre ne lehessen negatív hatással. A panelban bármikor ellenőrizheti, hogy melyik órában mennyi erőforrást használt fel.

Fizikailag Németországban található a szerver, Nürnberg városában (Hetzner Szerverterem). Minden szerverünkhöz 1Gbit/s sávszélesség garantált. Hosszas tesztelések után is kijelenthető, hogy kiváló sávszélességgel rendelkezik. Tesztelve: Digi,Telekom,UPC hálózatokból.

Szervereinken engedélyezve van a PHP-MAIL. Alternatívként SMTP állítható be, melyet minden népszerűbb CMS rendszer támogat.

Természetesen nálunk is van és ingyenes! Minden ügyfelünk egy kattintás segítségével beállíthatja a biztonságos kapcsolatot. A domain névnek a mi névszerverünket kell, hogy használja!

Egységesen 150 ezer fájl tárolható egy fiókon. Mentések szempontjából fontos a fájlok száma.

Természetesen! Minden fiók esetében megnézhető domainre lebontva a hibaüzenetek.

A szerver végzi a biztonsági mentéseket, melyet a rendszergazda kezel.

Nem érhető el SSH hozzáférés a tárhelyekhez.

DELL Brand - XEON GOLD 14*2,3GhZ - 64GB DDR4 ECC Memória- Hardveres RAID 10 - Intel SSD

Card image cap

February, 2018

Card image cap

TÁRHELY SORSOLÁS:

Sorsoláson való részvételhez kattintson IDE

1 - 2000MB

3000Ft/ÉV 1DB Elhelyezhető Domain, Korlátlan Lehetőségekkel.
Megrendelem

2 - 5000MB

5000Ft/ÉV 5DB Elhelyezhető Domain, Korlátlan Lehetőségekkel.
Megrendelem

3 - 10000MB

10000Ft/ÉV Korlátlan Csomag megkötések nélkül.
Megrendelem

4 - 20000MB

15000Ft/ÉV Korlátlan Csomag megkötések nélkül.
Megrendelem