logo
. . .

A tökéletes webtárhely a weboldala számára

Gyors, Rugalmas, Egyszerű és megfizethető. Bitnija Pro a weboldalak védelméért, Amazon S3-as mentés az adatok védelméért. WebTárhely a legjobbtól, a legjobbnak. Önnek!

DÍJMENTES 30 NAPOS PRÓBAIDŐSZAK
email hosting

A tökéletes webtárhely a weboldala számára

Gyors, Rugalmas, Egyszerű és megfizethető. Bitnija Pro a weboldalak védelméért, Amazon S3-as mentés az adatok védelméért. WebTárhely a legjobbtól, a legjobbnak. Önnek!

WebTárhely Csomagjaink

Igyekeztünk csomagjainkat úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő méretet, összeget, és fizetési időszakot.

Miért válassz minket?

A döntés egyszerű, mégis bonyolult. Prémium szoftvereket alkalmazunk, hogy Ön a legtöbbet kaphassa, és elégedett lehessen.

Directadmin Kezelőpanel

Directadmin kezelőpanelt használunk, mely rengeteg funkcióval bír. Magyar nyelvű, és barátságos a felülete.

Bitninja Weboldal Védelem

Magyar fejlesztésű weboldal és szerver védelmi szoftver. Segítségével kivédhetőek a vírusok és támadásaik.

Wordpress Telepítő

Az egy kattintásos wordpress telepítőnk segítségével, tényleg egy kattintás alatt lehetséges telepíteni bármely weboldalra.

CloudLinux Rendszer

Operációs rendszerünk minden felhasználót külin izolál, így külön fájlrendszerrel rendelkeznek.

Egységes Erőforrás

Minden WebTárhelyünk 2vCPU és 2GB memóriával rendelkezik. Egységes sebességet biztosítva.

Amazon S3 Mentés

Jetbackup szoftver segítségével Amazon S3-as tárhelyre történnek a weboldal mentések.

Az Ügyfélszolgálat mindig elérhető az Ön számára

Általános és IT Helpdesk ügyfélszolgálat napi 8 órában, szerverközponti napi 24 órában, ügyeletes IT ügyfélszolgálat meghibásodás esetén.

server room

Gyakran Ismételt Kérdések

Reméljük az általános kérdésekben minden választ megtalál. Amennyiben mégse, keressen minket! Mi partner leszünk minden lehetőségben!

Dell szervereket alkalmazunk, de nem fizikai szervereket. Felhő szervereket alkalmazunk, a magasabb kiszolgálás érdekében. Minden szerverünk mininum 10 processzormaggal rendelkezik, és 64GB DDR4 hibatűrő memóriával van felszerelve. Datacenter minőségű SSD lemezeket használunk, és 2.5Gbit sávszélességgel csatlakozik a szerver a hálózathoz. Mi úgy hisszük, hogy a felhőben van a jövő, és nem a fizikai szerverekben.

Minden szerverünk 2.5Gbit sávszélességgel csatlakozik a hálózathoz, és alapértelmezetten hardveres tűzfallal van felszerelve, ezáltal védve a DDOS támadásoktól. A szoftveres tűzfal a bitninja segítségével történik weboldal és szerver szinten.

Minden tárhelyünket a Cloudlinux Operációs rendszer szabályoz. Minden tárhely maximálisan 2 vCPU processzormagot és 2GB DDR4 ECC memóriát használhat fel maximum. Ennek köszönhetően, gyors weboldal beöltést tudunk garantálni.

Kezelőpanelunk segítségével weboldalanként lehetséges a PHP vertiószám változtatása. Jelenleg az alábbi PHP verziók vannak engedélyezve: PHP 5.6, PHP 7.2 (alapértelmezett), PHP 7.4 és PHP 8.0

A JetBackup professzionális szoftvert alkalmazzuk, melynél lehetőség van Amazon S3-as tárhelyre való mentést választani, ezért választottuk az Amazon mentési lehetőséget. A mentések az alább futnak le: előző 2 nap, előző 2 hét, előző 2 hónap. A visszaállítást a rendszergazda végzi!

Webes felület segítségével lehetséges webmail-t használni, mely a Roundcube webalkalmazás. A Roundcube segítségével lehetséges szabályokat is beállítani. Természetesen POP3 és IMAP és SMTP protokollok is elérhetőek az asztali levelezés számára.

A MySQL adatbázisokat az ügyfélkapuban lévő tárhely kezelőpanel segítségével lehetséges kezelni. Lehetséges adatbázis felhasználókat és adatbázisokat létre hozni, majd hozzárendelni. phpMyAdmin segítségével lehetséges még online kezelni az adatbázisokat.

A magyar fejlesztésű Bitninja Pro segítségével valós időben történik a vírusírtás, valamint hetente átfésüli az egész szervert fertőzések után kutatva. Eddig nagyon hatékonynak bizonyosult, és nem történtek azóta weboldal feltörések sem.

Wordpress esetén a bejelentkező felületet captcha-val védjük, azaz egy ellenőrző kódot kell beírni a tovább jutás érdekében. Természetesen ettől függetlenül is minden rendszert véd, de kimondottan ez a legnépszerűbb rendszer ami célkereszt közepén van, így igyekeztünk a legmagasabb védelmet nyújtani.

Tárhelyeinket úgy alakítottuk ki, hogy kizárólag a domain nevek számában legyen korlátozás. Ez azért fontos, mert biztonsági okokból mi úgy gondoljuk, hogy a nagyon sok domain cím egy tárhelyen megnövekedett rizikót rejt magában. Kizárólag a hozzáadott domain címek számában található korlátozás!

Mars csomag esetén: 150000, Vénusz csomag esetén: 250000, Neptun csomag esetén: 500000 fájl tárolható.